این کنفرانس در طول سالهای گذشته همواره تأییدیه IEEE و ISC را اخذ کرده است و امسال نیز پیگیریهای لازم طبق روند گذشته، برای نمایه شدن مقالات کنفرانس در IEEE و ISC انجام خواهد گردید. با این حال لازم به ذکر است که فرایند نمایه شدن ممکن است تا زمان برگزاری کنفرانس طول بکشد.
مجتمع مس سرچشمه با خرسندی اعلام میدارد که اسکان و پذیرایی همه کسانی که مقاله یا گزارش تجربه موفق پذیرفته شده در کنفرانس داشته باشند و در کنفرانس ثبت نام کنند را رایگان کرده است.
علاوه بر آن، سرویسهایی از تهران، اصفهان، شیراز و کرمان برای انتقال ایشان به کنفرانس در روز اول و برگرداندن آنها پس از پایان کنفرانس تدارک دیده است.
ژورنال دانشگاه شیراز (ISI)
ژورنال دانشگاه علوم پزشکی شیراز
ژورنال انجمن آموزش مهندسی
ژورنال دانشگاه پیام نور
دیباچه تاریخ معاصر مس ایران
اینجا سرچشمه است؛ جایی که خاک، اکسیر ارادهای پولادین شده و به طلای سرخ تبدیل میشود.
سرچشمه، دیباچهای بر تمدن هفتهزارساله، و گواهی بر قدرت مس در تاریخ و توسعه ایران.
موقعیت جغرافیایی و زمینشناسی
ناحیه مسخیز سرچشمه در 160 کیلومتری جنوب غرب کرمان و 50 کیلومتری جنوب رفسنجان قرار دارد. این منطقه با ارتفاع متوسط 1500 متر از سطح دریا و ترکیبی از سنگهای چینخورده و آتشفشانی در قلب زاگرس، یکی از بزرگترین ذخایر مس پورفیری جهان را در خود جای داده است. ذخیره این معدن بیش از 6/1 میلیارد تن با عیار متوسط 5/0 درصد تخمین زده شده است.
فرآیند استخراج و تغلیظ
روزانه بیش از 50 هزار تن ماده معدنی و 150 هزار تن سنگ باطله استخراج شده و به سنگشکنهای اولیه منتقل میشود. پس از خردایش، سنگ معدن به کارخانههای تغلیظ شماره یک و دو ارسال میشود.
در کارخانه تغلیظ:
مراحل ذوب و پالایش
در کوره فلش، کنسانتره مس پس از اختلاط با سیلیس تبدیل به «مات مس» میشود. مات مس با خلوص 20 درصد در کورههای کنورتور خالصسازی شده و به «مس بلیستر» تبدیل میشود.
این محصول سپس به کورههای آند منتقل شده و با عیار 7/99 درصد به پالایشگاه ارسال میگردد. در پالایشگاه، از طریق فرآیند الکترولیز، کاتد مسی با خلوص 99/99 درصد تولید میشود.
محصولات و بازار
افتخارات و چشمانداز آینده
مجتمع مس سرچشمه نمادی از توسعه و بالندگی ایران است؛ افتخاری ملی که با ترکیب دانش و فناوری، مسیر روشنی برای آینده صنعت مس ترسیم کرده است.
كنفرانس يادگيري و یاددهی الكترونيكي با هدف ترويج و توسعه يادگيري و یاددهی الكترونيكي در نهادهاي آموزشي، فراهم آوردن شرایط مناسب برای عرضه یافتههای پژوهشی متخصصان در حوزه آموزش باز و از دور و بهرهگيري از آخرين دستاوردهاي علمي و آموزشی و پژوهشي درايران برگزار میشود. تاکنون هفده دوره کنفرانس در دانشگاههای سطح بالای کشور برگزار شده است که به شرح زیر میباشند:
هجدهمین کنفرانس ملی و دوازدهمین کنفرانس بینالمللی يادگيري و یاددهی الكترونيكي (ICeLeT 2025) در تاریخهای 7-9 اسفندماه 1403 بصورت ترکیبی (حضور فیزیکی و مجازی) و به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار میگردد. تأکید کنفرانس امسال بر "یادگیری ارتقا یافته به کمک فناوری در صنایع و سازمانها" است و محورهای اصلی کنفرانس عبارتند از:
1- مدلهای روش شناسی و طراحی یادگیری/ یاددهی: تلفیقی، خودرهیاب، بازی گون و غیره
2- یادگیری الکترونیکی و بهبود مهارتهای کارکنان در صنایع و سازمانها و توسعه سرمایه سازمانی
3- نقش شبکههای اجتماعی و سایر محیطهای مجازی در یادگیری الکترونیکی
4- روشهای تعاملی در یاددهی و یادگیری الکترونیکی، ...
5- جنبههای اجتماعی، فرهنگی، و اخلاقی در نظام یادگیری الکترونیکی
6- سیاستها، راهبردها و برنامهها در یادگیری الکترونیکی برای صنایع، سازمانها و مراکز علمی
7 - آزمایشگاههای مجازی و از راه دور، متاورس، و AR/VR برای یاددهی و یادگیری
8- هوش مصنوعی و فناوریهای پیشرفته در یادگیری
9- تحلیل یادگیری
بخشهای مختلف کنفرانس شامل ارائه مقالات علمی، گزارشهای تجارب موفق، سخنرانیهای کلیدی، میزگردهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و نمایشگاه تخصصی از داخل و خارج از کشور خواهد بود. از همه علاقمندان و ذینفعان فعال در حوزه یادگیری الکترونیکی تقاضامندیم با حضور فعال خود موجب غنای علمی بیشتر کنفرانس و تبادل تجربیات با سایر علاقمندان داخلی و خارجی گردند. آخرین مهلت دریافت مقاله کامل یا گزارش تجربه موفق جهت داوری تا تاریخ 10 دیماه 1403 تمدید شد.
منظور از گزارش تجربه موفق یک پیادهسازی میباشد که یک صنعت یا سازمان در راستای اهداف مورد نظر این کنفرانس انجام داده و تصمیم به اشتراک گذاری این تجربه با سایرین را دارد. این مجموعه گزارشها در کتابچه کنفرانس با همان عنوان تجربه موفق چاپ خواهد شد.
آدرس ایمیل کنفرانس: icelet2025@vru.ac.ir
آخرین مهلت ارسال مقاله کامل
1403/09/10تمدید مهلت ارسال مقاله کامل
1403/10/10اعلام نتایج داوری
1403/11/10 7 روزدریافت مقاله نهایی پذیرفته شده
1403/11/20 17 روزشروع کنفرانس
1403/12/07 34 روزپایان کنفرانس
1403/12/09 36 روزدانشگاه درسدن- آلمان
دانشگاه توئنته- هلند
دانشگاه تهران